Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Harry Potter és az azkabani fogoly (HP and the Prisoner of Azkaban) -2004-

2010.07.21

A szökevény besegít


Egy általam közepesnek tartott kezdés, majd egy viszonylag kellemes folytatás után most valahol a kettő között érzem a 3. Harry Potter filmet, az elsőnél látványosabb és több jó színészt vonultat fel, de a másodikat sokkal kalandosabbnak és izgalmasabb éreztem.
Ezúttal a szokásos felvezetés után kicsit kikandikálunk a Roxfort falain túlra is, és megismerhetjük az azkabani fogoly "legendáját", akik Gary Oldman alakít, aki szerintem soha nem hibázik, itt is kellemes színfoltja a történetnek.
A többiek a szokásos átlagos mederben mozognak, csinálják ,amit eddig, persze néhány új helyszínnel kiegészítve. A gonosz érzete alig-alig tűnik fel a filmben, semmilyen akadályt nem éreztem veszélyesnek a főhősökre nézve, sajnos.
Kép De a zene és a látvány továbbra is nézhetővé teszi valamelyest az "unalmas" részeket is, valamint az akciók és varázslások, valamint a különleges lények (főleg a griff érdemel hatalmas piros pontot) jelenléte mindig nagy élmény és attrakciónak számít, csak hát több izgalom kellene az-az igazság.Értékelés: 6 pont

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.