Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Batman & Robin -1997-

2009.08.23

Ez denevér? Inbább lógó (róka)bőr...


Hoppá, mi történt? kérdezhetnénk, ugyanis ez idáig (múlt évszázad) a legdrágább Batman film pénzügyileg még úgy ahogy sikeres is volt, de kritikailag bűn rosszra sikeredett. Bizony ennél rosszabb epizód nem született és vélhetően nem is fog. Hiába játszik egyszerre majdani 2 kormányzó is a filmben, sőt még Schwarzeneggerrel volt a legkevesebb baj, úgy ahogy színészkedni próbált. Uma Thurman volt a tettestársa, mint gonosz, hát én nem hittem el neki, amit be akart velem nyeletni. 
Kép A látvány hol profi, hol meg, mintha a Herkules sorozatból láttam volna a habszivacs elemeket mindenhol, hogy ezt a rendező, hogy gondolta azt nem tudom. Igazából ő is elsiklott szinte minden felett, nem volt ura a helyzetnek az látszott a filmen. Clooney, hát igen, ez nagyon betett neki, annyira volt hiteles Denevérembernek, mint Pierce Brosnan indiánnak a Szürke Sólyomban, azaz semennyire. Irritáló volt a jelenléte, pedig sokat gyúrt a szerepre, de izmokkal itt nem ment semmire. A segítőtársai szintén gyengén muzsikáltak, a Robint játszó O'Donnel sokkal gyengébb, mint Val Kilmer oldalán volt, Ailcia Silverstone pedig amolyan "szürke" kategória maradt. Már a jó öreg hangok és zenék is a múlté, sokat akart a szarka, de (nagyon) nem bírta a farka. Jó időre gallyra vágta a Bőregér szériát, egy bizonyos Nolan keltette ismét életre a figurát zseniálisan.

Kép

Csak ismételni tudom a világ véleményét: ez a legrosszabb Batman mozi! (Ezt a tömérdek Arany Málna jelölés, szám szerint 8 is ékesen bizonyította, bár én nem mindegyikkel értettem egyet.)

Értékelés: 3 pont

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Batman

(Boka Gábor, 2009.08.30 21:39)

Túl jó a szíved... :)

Batman & Robin

(8éves, 2009.08.30 18:50)

Gyenge,ez a szó jut eszembe erről a filmről..
Clooney mint Batman nem volt az igazi,mint ahogy Val Kilmer sem a 3ik részben..
Arnold viszont szerintem jól hozza a figurát,mig Uma Thurman karaktere meglehetősen erőltetettnek tünt..
60%adnék erre a filmre..