Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hudson Hawk -1991-

2009.08.22

Botcsinálta tolvaj jelentkezik

Hudson Hawk, avagy Egy mester tolvaj aranyat ér. Na én viszont egyben biztos vagyok, hogy ez a film nem ér még csak nemhogy aranyat, de éppen hogy fabatkát sem. A hiba onnan ered (elsősorban), hogy Bruce Willis úgy gondolta, hogy kilép kicsit a "beskatulyázott" akcióhős szerepből (amit a világon a legjobban tud) és írásra adja a fejét (persze csak az alapsztoy származik tőle), de miért kérdem én, és azt hiszem joggal, mivel a film forgatókönyve egyenlő a nullával, és ami még ezt tetézi, hogy borzalmasan csapnivaló és semmitmondó rendezés társul hozzá, nemhiába mindkét kategóriában befigyelt az Arany Málnácska, teljes joggal.

Bruce Willisel viszont nekem nem volt gondolom(bár a drága John McLane-el nekem sosincs) színészetileg, látszik, hogy élvezte a dolgot, ahogy Andie MacDowell és Danny Aiello is jól alakítottak, viszont a többi mellékszereplő nagyok giccses és gyenge volt.
Mondjuk én személy szerint az, hogy 91'-ben ezt a filmet választotta a Málna a legrosszabbnak azért túlzásnak érzem, mert bár tény, hogy nagyon gyenge film, de vannak erényei, bizonyám!
Méghozzá egy bizonyos hangulattal bír a mű és igen érdekes fanyar humorral is meglett áldva, ami simán elviszi a filmet, hogy egyszer megnézze az ember, sőt ha jósok évig nem találkozik vele, akkor még később egy tv vetítésbe belefutva jó pár percet lehet belőle figyelni akár.
Kép A látvány akkori kornak megfelelően átlagos, a zene pedig kifejezetten jó. Egy biztos Hudson Hawk, mint mester tolvaj nem váltotta meg a világot, mivel roppantul félrecsúszott már a produkció legelején, a koncepcióépítésnél.

 

 

 
Értékelés: 5 pont

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Boka Gábor

(Del Piero, 2009.08.23 18:08)

95? Ne vicceljük el azért ,lásd be elfogúltság nagy dolog. Nekem a kedvenc színészem Bruce Willis, és ennek ellenére pocsék a fílm.
De örülök, ha valakinek tetszik.

Hudson Hawk

(8éves, 2009.08.23 17:58)

45%?????????????
Háááát,ez nagyon kritikus szemmel nézed,ez a film minimum 95%os,Willis bácsi és Danny Aiello nagyszerüen hozza a figurát..

Boka Gábor

(Del Piero, 2009.08.23 17:40)

Amint látod hawer ,nem osztom a véleményedet. :)

Hudson Hawk

(8éves, 2009.08.23 16:32)

Sirály ez a film,van benne minden,akció,humor,meg 1kis krimi,1szóval remek:D