Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Maci Laci (Yogi Bear) -2010-

2011.12.29

Maciék cudarul festenek.


Elérte a mozis feldolgozás szele a mi drága Maci Laci barátunkat is, aki Bubuval egyetemben gyermekkorom egyik kedvence volt. Sajnos a film eléggé porba tiporja a bájos és vicces mesesorozatot. Ez itt egy lebutított pépes maszlag, vihogó idiótákkal.
maci-laci--32200.jpgAz ember legalább azt várná az egykoron Oscar-díjas effekt-gurutól, hogy legalább a látvány a helyén lesz, és ez részben igaz is, mert a dinamikusabb jelenetek tényleg nevezhetőek kellemesnek, csakhogy amellett, sem lehet szó nélkül elmenni, hogy még Maci és Bubu kinézete sem éppen kifogástalan, sőt olykor nagyon is rossz a képi megvalósításuk. Eric Breving az előző filmjével, amit rendezőként jegyzett is nagyon halast, ez sem jött össze neki igazán, ami nem csoda. (Utazás a Föld középpontja felé szintén pocsék.)
De igazságos leszek és a pozitívumokkal is foglalkozom, mert azért akad abból is egy kevés. A zene például egész korrekt volt, sőt a tájak fényképezése is. Ami a karaktereket illeti az élőszereplők közül egyértelműen a polgármester vitte a prímet, rajta tényleg lehet nevetni. Szintén felüdülés, hogy igazán rövid alkotásról van szó, így legalább nem unalmas, mert pörögnek az események.
maci-laci--32214.jpgNagyjából ennyi, térjünk is vissza a kisiklott vonatra...a két főszereplő bitang rossz és irritáló, Tom Canavagh és Anna Faris irtó fos páros, színészetről pedig esetünkben szó sem lehet. A történet szintén sablon, mindössze annyi, hogy meg kell menteni Smith vadőr szeretett Yellostone parkját, és az ügyetlen Maci Laciéknak kell ebben segíteni, akik persze mindig mindent elszúrnak, de természetesen a Happy End azért nem forog veszélyben. Ja és Bubu azért tényleg aranyos. :)

Értékelés: 4 pont

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.